Beşiktaş'ta Joe Hart iddiası

Siyah-beyazlıların geçen sezon Torino’da oynayan İngiliz kaleciyi kiralık olarak almak istediği öne sürüldü. Manchester City’nin Ederson’u alması üzerine Joe Hart’ın bu sezon da Premier Lig’de forma şansı bulunmuyor.

Beşiktaş'ta Joe Hart iddiası
13 Haziran 2017 - 13:14

Beşiktaş’ın, Manchester City’nin İngiliz kalecisi Joe Hart’ın peşinde olduğu iddiası transfer gündemini hareketlendirdi. Kadrosunda Fabri ve Tolga Zengin bulunan siyah-beyazlıların İngiliz file bekçisini kiralık olarak istediği öne sürüldü.

Manchester City, gelecek sezon için Portekiz ekibi Benfica’nın kalecisi Ederson’u 60 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. Bu transferin ardından gelecek sezon Premier Lig ekibinde doğrudan oynama şansı kalmayan Joe Hart’ın da takımdan ayrılmayı talep ettiği iddia edildi.

“YÜKSEK ÜCRET İSTİYOR”

2006-2007 sezonundan bu yana Manchester City Kulübü’nde olan Joe Hart, geçen sezon da Serie A’da Torino forması giymişti. 30 yaşındaki file bekçisi İtalyan ekibinde 39 maça çıktı. Joe Hart, İngiltere Milli Takımı’nın kalesini de 64 maçta korudu.

Bu arada, İngiliz basını, sözleşmesi 2018-2019 sezonunda bitecek olan Joe Hart’ın yüksek yıllık ücret istediğini, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United dışında henüz bir teklif almadığını yazdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum