Visca için teklif almadık

Adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Edin Visca için Başakşehir’den açıklama geldi. Asbaşkan Mustafa Saral, futbolcuları için bir teklif gelmediğini, Clichy’den haber beklediklerini ve Elia ile 3 yıllık sözleşme imzalayacakları dile getirdi.

Visca için teklif almadık
13 Haziran 2017 - 13:13

Bir süredir Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Medipol Başakşehir’in yıldızı Edin Visca için kulübünden açıklama geldi. 

Asbaşkan Mustafa Saral, “Edin Visca için Galatasaray'dan ve Trabzonspor'dan resmi teklif almadık” dedi. 

Saral, Visca'nın takımın en önemli isimlerinden biri olduğunu belirterek, “Oyuncumuz şu an ülkesinde tatilde. Bize hiçbir kulüpten resmi teklif gelmedi. Visca'nın da ayrılmak gibi bir talebi yok. Bizimle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor” diye konuştu. 

Asbaşkan Saral, Visca için geçtiğimiz yıl teklifler geldiğini ifade ederek, “Visca için geçen yıl 6,5 milyon avroluk teklifi kabul etmemiştik” ifadelerini kullandı. 

“CLICHY’DEN HABER BEKLİYORUZ”

Asbaşkan Saral, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin peşinde olan Fransız sol bek Gael Clichy'den yanıt beklediklerini söyledi. Clichy'nin dünya çapında bir yıldız olduğunu altını çizen Saral, “Clichy ile görüşmelerimizi yaptık, teklifimizi sunduk. Yanıt bekliyoruz. Gelecek habere göre hareket edeceğiz” dedi. 

ELIA’DAN ÜÇ YILLIK İMZA

Mustafa Saral, Eljero Elia'nın sağlık kontrolünden geçtiğini ve yapılacak son görüşmenin ardından resmi sözleşmeye imza atacağını belirtti. 

Hollandalı futbolcuyu uzun süredir istediklerini belirten Saral, “Orta sahada görev yapan önemli bir isim. Sağlık kontrolünden sonra 3 yıllık sözleşmeye imza atacağız” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum