Beşiktaş'ta kabus devam ediyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında son anları nefesleri kesen karşılaşmada Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş'ta kabus devam ediyor
17 Mart 2024 - 00:03
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasındaki kritik mücadelede Beşiktaş, taraftarı önünde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'u konuk etti. Son dakikaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Beşiktaş, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Mücadeleye konuk ekip Antalyaspor çok hızlı başladı. Kırmızı-beyazlı ekip 5. dakikada Bünyamin'in golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 38. dakikada penaltıdan Buksa'nın golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya Beşiktaş daha etkili başladı ve Muçi 46. dakikada attığı golle skoru 1-2'ye getirdi. Mücadelenin son anları büyük heyecana sahne oldu.

Penaltıda iki kez dokundu, gol iptal oldu

90+10. dakikada Beşiktaş kazanılan korner sonrası bir penaltı kazandı. Penaltıda topun başına Milot Rashica geçti. Rashica yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi ancak ayağı kayıp doka iki kez dokunduğu için hakem golü iptal etti. Mücadele bu pozisyonun ardından son düdük geldi ve Antalyaspor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.
Ligde üst üste 3. yenilgi

Beşiktaş, bu sonuçla Trendyol Süper Lig'de üst üste 3. yenilgisini almış oldu. Siyah-beyazlılar yenilginin ardından 46 puanda kalırken, Antalyaspor puanını 41 yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum