'Yalanlar, iftiralar olabiliyor'

Kasımpaşa'da bu sezona damgasını vuran Aytaç Kara, Galatasaray maçı öncesi konuştu. Milli takımı hak ettiğini söyleyen Kara, "Kadro açıklanınca olmadığımı gördüm ve tabi ki bir üzüntü oldu çünkü orası için gereken performansı verdiğimi düşünüyorum ben" dedi.

'Yalanlar, iftiralar olabiliyor'
16 Mart 2024 - 15:09
Süper Lig'de bu sezonki performansıyla dikkat çeken Kasımpaşalı futbolcu Aytaç Kara, Haber Global'e konuştu.

Ekstra bir hissim yok

- Pazar günü önünüzde bir Galatasaray karşılaşması var eski takımına karşı yine forma giyeceksin. Bu sende nasıl bir his uyandırıyor? İlk maça döneceğim, ilk devre 2-1 sonuçlanmıştı ve senin de burada asistin vardı gole katkı sağlamıştın hatta maçın en değerli isimlerinden biri olmuştun bu sana ne hissettiriyor?

Dediğin gibi Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra birkaç maça çıkmıştım zaten. Tabii ki de artık oynadığınız takım sizin her şeyiniz oluyor. Kasımpaşa'da da ben çok güzel günler geçirip Galatasaray'a gitmiştim tekrardan kaldığım yerden devam ediyorum. Ekstra bir hissim yok. Her maça nasıl zorlu bir şekilde hazırlanıyorsak yine aynı şekilde hazırlanıcaz. O duygular artık profesyonel olduğunuz için saha içinde kalmıyor. Sadece zorlu bir maça çıkacağımızı biliyorum.

İftiralar atabiliyorlar

- Son zamanlarda özellikle oldukça konuşuluyor eski oyuncuların mesela Galatasaray'a karşı oynayacaksın velev ki kötü bir peformans sergilediğin halde kalbiyle aklı çelişiyor vs böyle söylemler oluyor. Sence bu ne kadar doğru? Bir sporcu gerçekten bunu yapabilir mi?

Asla öyle bir şey olamaz Hiçbir oyuncu hiçbir futbolcu böyle bir şey düşünemez çünkü her zaman oynadığı takımı bir üst seviyeye çıkarmak ister bir oyuncu, kendi performansını bir üst seviyeye çıkarmak ister. Bu oynadığı büyük takımlara karşı daha çok ön planda olur. Futbolcu da bunun bilincindedir. Artık sosyal medya gerçekten o kadar kötü yönetiliyor ki bu tarz durumlarda insanlar ailesini, arkadaşlarını düşünmeksizin iftiralar, yalanlar atabiliyorlar. Çok kötü bir durum bu. İnşallah bu da düzelir mi bilmem ama düzelir diye düşünüyorum.

Milli Takım'ı hak ediyorum

- Milli takım hedefin var bunu zaten dile getirmiştin. Montella'da maçları sürekli olarak takip ediyor. Bu senin performansına ekstra yansıyor mu? A milli takım aday kadrosu açıklandı. Burada bir soru işareti olabilir. Türk olarak en çok skor katkısı sende 12 golle. Bununla ilgili neler söylemek istersin?

Ben her zaman çalışkan bir oyuncuyum. Ekstra üstüne koyan ve her antrenman en iyisini yapmaya çalışan, her maç üstüne koyarak devam etmeye çalışan bir oyuncuyum. Tabi ki hayallerim var. A milli takıma dönmek istediğimi söyledim ki bence bu seneki performansımla bunu hakettiğimi düşünüyorum. Kadro açıklanınca olmadığımı gördüm ve tabi ki bir üzüntü oldu çünkü orası için gereken performansı verdiğimi düşünüyorum ben. Olabilir bunlar var futbolda. Hiçbir zaman hayallerimiz, hedeflerimiz bitmez. Biz kaldığımız yerden çok daha iyi bir şekilde çalışmaya devam edip bir gün tekrar o formayı giymek nasip olur diye düşünüyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum