Beşiktaş'ta Pepe'den sonra Nani iddiası

Siyah-beyazlı yönetimin, 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe’de forma giyen ve geçen sezon Valencia’ya transfer olan Portekizli yıldız için temaslarda bulunduğu öne sürüldü.

Beşiktaş'ta Pepe'den sonra Nani iddiası
24 Haziran 2017 - 14:00

Transferde belirlediği mevkilere yıldız oyuncular almak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta stoper olarak Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Pepe ile görüşüldüğü iddialarının ardından, forvette de Luis Nani’nin ismi ortaya atıldı.

2015-2016 sezonunda Fenerbahçe forması giyen ve attığı-attırdığı goller kadar etkili futboluyla da beğeni toplayan Portekizli futbolcu geçen sezon başında La Liga ekibi Valencia’ya transfer olmuştu.

FENERBAHÇE’DE 47 MAÇTA OYNADI

Fenerbahçe’de bir sezonda 47 resmi maçta forma giyen ve 12 gol 12 asistle sarı-lacivertli takımın hücum gücüne önemli katkıda bulunan Nani, Valencia’da aynı performansı sergileyemedi. Geçen sezon İspanyol ekibinde 26 maçta oynayabilen 30 yaşındaki forvet 5 gol atarken 8 de asist yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in de transferine onay verdiği Luis Nani’nin Valencia ile 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Gelecek sezon için Portekizli yıldızılı satış opsiyonu ile kiralık olarak renklerine katmayı planlayan Beşiktaş yönetiminin bu transfer için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

QUARESMA VE PEPE İLE KAMPTA

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma ve Pepe gibi, Rusya’da devam etmekte olan 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası maçları için Portekiz Milli Takımı kampında bulunan Luis Nani’nin transferinin turnuva sonrasında netleşmesi bekleniyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum