Galatasaray'dan Ergin Ataman için gazete ilanı

Bir grup taraftar, Galatasaray yönetiminin yollarını ayırdığı basketbol takımı koçu için ilan yayımlayarak, “Arma adına verdiğin mücadeleni ve seni yalnız bırakanları asla unutmayacağız."

Galatasaray'dan Ergin Ataman için gazete ilanı
24 Haziran 2017 - 13:42 - Güncelleme: 24 Haziran 2017 - 13:48

Bir grup Galatasaray taraftarı, sarı-kırmızılı yönetimin yollarını ayırdığı basketbol takımı antrenörü Ergin Ataman için Cumhuriyet gazetesine bir ilan verdi. Galatasaray taraftarları, Ergin Ataman’a hitaben kaleme aldıkları ilan metninde şu ifadeleri kullandı:

“Ergin Hocam, geride kalan beş seneye bakınca gördüğümüz; sadece 23 yıl sonra gelen şampiyonluk, sayısız derbi zaferi veya erkek basketbol şubemizin tarihindeki ilk Avrupa kupası değil, perde arkasında kimlerin ne işler çevirdiğinin belli olmadığı basketbol camiasındaki onurlu duruşundu.

"HEP KALBİMİZDE OLACAKSIN"

Rakip takımların yöneticilerinden, yanlı federasyonlara, adaletsiz hakemlerden, çifte standartlı gözlemcilere kadar oyuncuların ve arma adına verdiğin mücadeleni ve seni yalnız bırakanları asla unutmayacağız.




Biz, milyonlarca gerçek Galatasaray taraftarının da yaptığı gibi sana elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık; kimi zaman başardık kimi zaman başaramadık. Ama sen başardıklarınla, Galatasaraylılığınla ve yürekli duruşunla hep kalbimizde olacaksın.

"AYRILIK DA SEVDAYA DAHİL"

Attila İlhan ustanın da dediği gibi hocam; ‘ayrılık da sevdaya dahil’. Yolumuz tekrar kesişinceye kadar başın dik, yolun açık, başarılar seninle olsun.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum