Beşiktaş'ta Titi iddiası

Transfer çalışmalarında öncelikle stoper mevkii için temaslarda bulunan siyah-beyazlıların, Kasımpaşa ile sözleşmesi biten Brezilyalı futbolcuyu istediği öne sürüldü.

Beşiktaş'ta Titi iddiası
03 Haziran 2017 - 14:19

Gelecek sezona daha güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, belirlenen bölgelere takviye için temaslarını yoğunlaştırdı.

Bu sezon Fenerbahçe’de kiralık oynayan Jeremain Lens’i orta saha için önemli bir alternatif olarak düşünen siyah-beyazlılarda öncelikli mevki ise savunma. Yeni sezonda özellikle stoper için arayışta olan Beşiktaş yönetimi, iki sezondur Kasımpaşa’da oynayan Titi’yi listesine aldı.

Kasımpaşa ile sözleşmesi 31 Mayıs 2017 tarihi itibarı ile sona eren ve bonservisi elinde bulunan Brezilyalı stoperle ilgili olarak yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu isteyecek.

MARCELO GİDERSE…

Avrupa’dan yüksek rakamlı teklifler gelen Marcelo Guedes’in de gitmesi halinde en az iki stoper almayı planlayan Beşiktaş yönetiminin, 30 yaşındaki futbolcunun menajeri ile temas kurduğu belirtildi.

Asıl adı Christian Chagas Tarouco olan ancak Titi ismiyle tanınan tecrübeli futbolcu, Brezilya’nın Bahia takımından geldiği Kasımpaşa’da iki sezonda toplam 72 resmi maça çıktı. Titi, bu maçlarda 10 da gol attı.
Kaynak: CNN Türk

YORUMLAR

  • 0 Yorum