Rangnick Galatasaray'ın yıldızı için geldi

Bruma’nın transferi için bir süredir sarı-kırmızılı kulüple görüşen Leipzig takımının futbolunun sorumlusu Ralf Rangnick İstanbul’a geldi.

Rangnick Galatasaray'ın yıldızı için geldi
03 Haziran 2017 - 14:22

Sarı-kırmızılı takımın Portekizli yıldızı Bruma yuvadan uçuyor. Bir süredir Bundesliga'da sezonu ikinci olarak bitiren ve Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurma peşinde olan RB Leipzig, Bruma'nın transferini bitirmek için sportif direktörü Ralf Rangnick' i İstanbul'a yolladı. 

18 MİLYON EUROYA ÇIKACAKLAR

Portekizli yıldız için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı bilinen Alman kulübünün, bu rakamı 18 milyon euroya kadar çıkarabileceği iddia ediliyor. 

Portekizli genç yıldız, kiralık olarak gönderildiği Real Sociedad'da geçirdiği sezonun ardından bu yıl Galatasaray formayla en parlak dönemini geçirdi. 

TUDOR İLE ANLAŞAMADI

Süper Lig’de bu sezon 29 karşılaşmada 11 gol kaydedip, 6 da asist yapan Bruma özellikle deplasman maçlarında takımına yaptığı katkı ve kazandırdığı puanlarla dikkatleri üzerine çekmişti. 

Ligin ikinci yarısında takımın başına geçen Igor Tudor'la yaşadığı sorunlar ve bir türlü bitmeyen sözleşme yenilemesi hikayesi dışında bireysel anlamda oldukça iyi bir sezon geçiren Bruma'nın bu yüksek performansı sarı-kırmızılı takımı zirve yarışına sokmaya yetmemişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum