Beşiktaş'tan ayrılmıştı şimdi Galatasaray'a imza attı

Bir dönem Galatasaray'da görev yaptıktan sonra 5 yıl boyunca Beşiktaş'ta gençlik gelişim sorumlusu olarak çalışan Emrah Bayraktar, yeniden Sarı-Kırmızılılar'a döndü.

Beşiktaş'tan ayrılmıştı şimdi Galatasaray'a imza attı
28 Mayıs 2017 - 17:33 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 17:38

Antrenörlük kariyerine Galatasaray'da başlayan, Emrah Bayraktar, Beşiktaş'ta görevini bıraktıktan sonra yeniden eski kulübünde göreve geldi. 

Sarı-Kırmızılılar'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada Bayraktar'ın Galatasaray Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğu görevine getirildiği belirtilirken, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi ve sportif direktör Cenk Ergün ile birlikte kontrat imzaladı. 

"GELECEK PROJELERİMİZDE KİLİT NOKTADA"

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Ergün, "Emrah Hoca sadece akademinin başındaki kişi değil aynı zamanda akademiden sorumlu teknik direktör yardımcısı da olacak. Çok tecrübeli. Gelecek projelerimizde kilit noktada olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

"USTA OLARAK DÖNDÜM"

Sarı-Kırmızılılar ile yaptığı anlaşmanın ardından konuşan Bayraktar, "Kariyerime kalfa olarak başladığım kulübe usta olarak dönmek gurur verici. Fatih Terim döneminde görevime başladım ve dört sene boyunca altyapıda devam edip, Eric Gerets'e yardımcı antrenör olarak görev aldım. Kulübe geri dönmemde Cenk Ergün'ün emeği çok" ifadelerini kullandı. 

EN SON BEŞİKTAŞ'TA ÇALIŞMIŞTI

2003-2006 yılları arasında Galatasaray'da genç takımlarda antrenörlük yaptıktan sonra a2 takımında görev alan Emrah Bayraktar, daha sonra 2011 ile 2016 arasında Beşiktaş'ta gençlik gelişim teknik sorumlusu görevini yürütmüştü. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum