Gaziantep'e Beşiktaşlı akını

Beşiktaşlı taraftarlar kritik maç için başta İstanbul olmak üzere çevre illerden Gaziantep’e hücum etti. Maç öncesinde kente renkli görüntüler oluştu.

Gaziantep'e Beşiktaşlı akını
28 Mayıs 2017 - 17:34

Süper Lig’in 33. haftasına şampiyonluk yarışında iddialı giren ve Gaziantepspor maçını kazanması halinde mutlu sona ulaşacak olan Beşiktaşlılar Gaziantep’e hücum etti.

Gaziantepspor yönetiminin, statta tüm tribünleri Beşiktaşlı taraftarlara da açmasıyla siyah-beyazlılar başta İstanbul olmak üzere birçok ilden Gaziantep’e gitti.

Ankara ve çevre illerden de araç konvoylarıyla Gaziantep’e giren çok sayıda Beşiktaşlı taraftarın olduğu görüldü. Türk Hava Yolları’nın Gaziantepspor-Beşiktaş maçı için koyduğu ek seferlere de futbolseverler büyük ilgi gösterdi.

ÇARŞI'DA DA ŞENLİK VAR

Gaziantepspor’un Süper Lig’den düşmesinin kesinleşmesi üzerine kırmızı-siyahlı taraftarlar maça ilgi göstermezken, Beşiktaşlıların da özellikle şehir merkezinde rahatsız edici sevinç gösteriler yapmaktan kaçındıkları gözlendi.

Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar maç öncesinde İstanbul’da da özellikle Beşiktaş Köyiçi’nde bir araya geldi. Beşiktaş semti siyah-beyaza boyanırken, maç öncesi adeta şampiyonluk kutlamaları yaşandı.    

YORUMLAR

  • 0 Yorum