Beşiktaş'tan Kolarov'a servet

Beşiktaş, Pepe’den sonra şimdi de Manchester City’nin Sırp yıldızı için atağa kalktı. Aleksandar Kolarov’un Türkiye haklarını elinde bulunduran Olgun Aydın’la temasa geçildi. 4 yıllık sözleşme için senelik 3.5 milyon euro önerildi.

Beşiktaş'tan Kolarov'a servet
03 Temmuz 2017 - 11:09

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Dünya yıldızlarını takıma kazandırmakta kararlı. Siyah-beyazlı yönetiminin Pepe’den sonra gündemine şimdi de Premier Ligi ekiplerinden Manchester City’nin sol beki Aleksandar Kolarov aldı. 

Sırp basınında çıkan haberlere göre Kolarov’un, Beşiktaş ile 3+1 yıllık bir sözleşme konusunda anlaşma sağladığı ifade edildiği öğrenildi. 

Alınan bilgiye göre Kara Kartal’ın, bu transferde oldukça hareketli saatler geçirdiği ifade ediliyor.

31 yaşındaki yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Olgun Aydın’la temasa geçen Beşiktaş’ın kurmaylarının, pazarlıklara başladığı öğrenildi. 

İKİ BÖLGEDE DE OYNUYOR

Hem stoper hem de sol bek oynaması sebebiyle teknik patron Şenol Güneş’in de alınmasına onay verdiği tecrübeli futbolcuyu uzun süreli bir sözleşmeyle ikna etmek isteyen Kara Kartal, 4 senelik sözleşme karşılığı yıllık 3.5 milyon euroluk bir teklif sundu.

Aydın’a bu teklifin iletildiği ve karşı taraftan cevap beklendiği ifade edildi. Fanatik’in haberine göre, sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Sırp oyuncudan olumlu yanıt geldiği anda City’nin kapısı çalınacak ve uygun bir bonservis bedeliyle bu işte mutlu sona ulaşılacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum