Emenike out, Kameni in

Fenerbahçe uzun süredir peşinde koştuğu Kamerun'lu kaleci Kameni'yi İstanbul'a getiriyor. Emenike ise Olympiakos'a satıldı.

Emenike out, Kameni in
03 Temmuz 2017 - 10:57 - Güncelleme: 03 Temmuz 2017 - 11:17

Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk yaylası Tesisleri'ned sürdüren sarı-lacivertli ekip Valbuena, Mehmet Ekici ve Dirar'ın ardından dördüncü transferini de gerçekleştirdiği iddia edildi.

beIN Sports muhabiri Alper Yemeniciler'in haberine göre Malaga'nın 33 yaşındaki file bekçisiyle her konuda anlaşan Fenerbahçe, tecrübeli kaleciyi yarın İstanbul'a getirecek, çarşamba günü de imza attıracak.

Fransa'nın Le Havre takımında 2000-2001 sezonunda profesyonel futbola başlayan Carlos Idris Kameni yarım sezon Saint Etienne'de kiralık olarak oynadıktan sonra 2004-2005 sezonunda La Liga ekiplerinden Espanyol'a transfer olmuştu.

Espanyol'da istikrarlı olarak foynadığı 8 sezonun ardından yine La Liga'nın orta sıra ekiplerinden Malga ile anlaşan Kamerunlu kaleci 2012 yılından bu yana mavi-beyazlı takımın formasını giyiyordu.

Carlos Kameni; Radovic, Datcu, İvançeciç, Lukovcan, Schumacher, Enke ve Fabiano'nun ardından Fenerbahçe tarihindeki 8. yabancı kaleci olacak.

Öte yandan Fenerbahçe'nin problemli oyuncusu Emanuel Emenike'nin de Olympiyakos'la her konuda anlaştığı ve hafta içinde Yunan şampiyonuna imza atacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın bu transferden 2 milyon euro civarında bir bonservis geliri elde etmesi bekleniyor.

Hem Kameni hem Emenike ile ilgili Fenerbahçe Kulübü'nün gün içinde açıklama yapması sözkonusu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum