Beşiktaş'tan Leiva'ya son teklif

Siyah-beyazlılar, Liverpool ile sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan Brezilyalı orta saha oyuncusu için menajeriyle görüşüp son önerisini sundu. 30 yaşındaki futbolcu kararını verecek.

Beşiktaş'tan Leiva'ya son teklif
03 Haziran 2017 - 11:40

Beşiktaş, Liverpool’un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva için temaslarını yoğunlaştırdı. 30 yaşındaki futbolcu için Premier Lig ekibiyle daha önce de temasa geçen siyah-beyazlılar, transfer konusundaki görüşmeleri Brezilyalı oyuncunun menajeri ile sürdürüyor.

Brezilya’da Gremio Kulübü’nün altyapısından yetişen ve 2007 yılından bu yana Liverpool’dan hiç ayrılmayan Lucas Leiva’nın İngiliz ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2017 tarihi itibarıyla sona eriyor. Liverpool’un sözleşmesini yenilemediği ve ay sonunda bonservis bedeli olmadan istediği kulübe gidebilecek olan Brezilyalı oyuncuyu ikna için çabaların sürdüğü öğrenildi.

PREMIER LİG’DEN DE İSTİYORLAR

Leiva’nın Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı, alınan haberler arasında. Beşiktaş transfer ekibinin son teklifini sunduğu, Premier Lig ekiplerinden de cazip teklifler aldığı belirtilen Leiva’nın önümüzdeki günlerde kararını vereceği öğrenildi.

Lucas Leiva bu sezon Livepool’da 32 resmi maçta forma giydi. Brezilyalı futbolcu bu maçlarda 1 gol atıp 3 asist yaptı. Leiva için geçen sezon Galatasaray da talip olmuş, ancak Liverpool’un istediği bedel fazla olunca transfer gerçekleşmemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum