Fenerbahçe'nin hedefine Kjaer kefil

Küme düşen Middlesbrough'da forma giyen Viktor Fischer'i gündemine alan Fenerbahçe'de Simon Kjaer vatandaşına kefil oldu.

Fenerbahçe'nin hedefine Kjaer kefil
03 Haziran 2017 - 11:38

Premier Lig'de çıktığı ilk sezonda küme düşen Middlesbrough'da takımdan ayrılması beklenen Viktor Fischer'e talip olan Fenerbahçe'de takımın Danimarkalı yıldızı Simon Kjaer, vatandaşına kefil oldu. 

AMK'nın haberine göre iki kanatta da forma giyen Fischer için Sarı-Lacivertliler, satın alma opsiyonlu kiralık formulünü denemek istiyor. Ayrıca geçtiğimiz sezon Middlesbrough'da çok az forma şansı bulabilen Fischer'in de sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği de belirtildi.

KJAER KEFİL OLDU

Sezon başında Lille'den Fenerbahçe'ye transfer olan ve oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi olan Simon Kjaer de milli takımdan arkadaşı Viktor Fischer'e kefil oldu, 22 yaşındaki oyuncunun takma katkı sağlayacağnı belirtti. 

SOW VE LENS'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Bu sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Moussa Sow ve Jeremain Lens'i takımda tutması zor görünen Fenerbahçe, Fischer'i alarak kanatları rahatlatmak istiyor. 

FORMA ŞANSI BULMAKTA ÇOK ZORLANDI

Geçtiğimiz sezon başında Ajax'tan Middlesbrough'ya 5 milyon euro'ya transfer olan Danimarkalı oyuncu, burada sadece 16 maça çıkabildi ve 3 asist yaptı. Bir önceki sezon yıldızının parladığı Ajax'ta ise 45 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu, 12 gol atıp 4 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum