Beşiktaş'tan Mario Balotelli açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki transfer konuları hakkında açıklama yaptı. Çebi, Mensah'ın gündemlerinde olduğunu söylerken, Balotelli'yi Sergen Yalçın'ın kadrosunda düşünmediğini belirtti.

Beşiktaş'tan Mario Balotelli açıklaması
13 Ağustos 2020 - 11:46 - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 - 11:49
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çeb, transferde adı geçen isimlerle ilgili samimi ifadeler kullandı.

Mensah ile ilgilendiklerini dile getiren Çebi, Mario Balotelli hakkında da sürpriz bir itirafta bulundu. Transferlerle ilgili Ahmet Nur Çebi, 'Mensah gündemimizde olan bir futbolcu. Başka alternatiflerimiz de var. Balotelli'yi Sergen Hoca düşünmüyor' ifadelerini kullandı.

Welinton ile görüştüklerini de söyleyen Çebi, transferde aceleci davranmayacaklarını 'Kötü bir huyum var, çok pazarlık ediyorum. Huyum kurusun! Welinton ve Atiba ile de pazarlık ediyorum. Ne yazık ki böyle bir huyum var. Transferde acele etmek istemiyoruz. Ekonomik ve sportif olarak en iyisini bulmaya, takımımıza katmaya çalışacağız. Sergen hocamız da beyan etti, 7-8 futbolcu almamız gerektiğini ifade etti' dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum