Mesut Özil'den 'transfer' açıklaması

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, hakkında çıkan 'ayrılık' iddialarına açıklık getirdi ve sözleşmesinin sonuna kadar kulüpte kalmak istediğini söyledi.

Mesut Özil'den 'transfer' açıklaması
13 Ağustos 2020 - 12:03 - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 - 12:12
Arsenal’de son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Mesut Özil, The Athletic’e verdiği özel röportajında geleceğiyle ve yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil, takımdan ayrılacağı yönünde çıkan iddiaları yalanlarken, ''Sözleşmemin son gününe kadar Arsenal'deyim ve takımım için elimden geleni yapacağım. Ne zaman gideceğime ben karar veririm, başkaları değil. Bir ya da iki yıllık sözleşme imzalamadım, 4 yıllık bir sözleşme imzaladım ve herkesin buna saygı göstermesini istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

''Maaş indirimi genç oyuncular için adil değil''

Pandemi sürecinde tartışılan maaş indirimi konusuna da açıklık getiren Özil, ‘’Maaş indirimi genç oyuncular için adil değildi. Ben de reddettim. Benim aileme ve hayır kurumlarına olan yükümlülüklerim var. Ayrıca maaş kesintisini tek reddeden oyuncu ben değildim ancak sadece benim adım öne atıldı’’ dedi.



''Beni yok etmeye çalışan insanlar var''

Birkaç yıldır kendisini yok etmeye çalışan insanların olduğunu da söyleyen yıldız oyuncu ‘‘İki yıldır beni yok etmeye çalışan insanlar var’’ şeklinde konuştu.

Arteta hakkında da kısa bir açıklama yapan Mesut Özil ‘’Mikel (Arteta) benim kalitemi biliyor. Bana ne zaman ihtiyacı olursa hazır olacağım. Geçtiğimiz yıl çok iyi geçmedi, farkındayım ama Arsenal için kolay zamanlar değil ve ben de takıma yardım etmek istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum