Beşiktaş'tan stoper ve forvet için resmi açıklama!

Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağ, A Spor'a yaptığı açıklamada forvet ve stoper transferleriyle ilgili önemli ifadeler kullandı.

Beşiktaş'tan stoper ve forvet için resmi açıklama!
08 Ağustos 2021 - 00:04 - Güncelleme: 08 Ağustos 2021 - 00:12
Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağ, transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Emre Kocadağ, forvet transfer, Ghezzal ve Alex Teixeira ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

A Spor'a açıklamalarda bulunan Emre Kocadağ, merakla beklenen forvet transferiyle ilgili ''Forvet için 2-3 adayımız var. İnşallah kısa sürede takviye yapacağız'' ifadelerini kullandı. Kocadağ aynı zamanda stoper alacaklarını da ''Önceliğimiz, stoper ve forvet. Üzerinde çalıştığımız ciddi isimler var. Bir hafta, on güne bitirmek istiyoruz'' sözleriyle açıkladı.

Rachid Ghezzal'da son durum

Rachid Ghezzal'ın durumu hakkında da bilgi veren Kocadağ, ''Rachid Ghezzal için bahsedilen rakamlardan düşük rakamlara konuşuyoruz. Ghezzal ve Leicester ile prensipte anlaştık. İmzaya atılmadan bitti denmez. İmzaya dökülmesini bekliyoruz'' dedi.

Son olarak Alex Teixeira hakkında da konuşan Emre Kocadağ, ''Alex Teixeira inşallah hafta başında İstanbul'da olacak. Teknik ekibi ve bizleri heyecanlandıran bir transfer'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum