Bundesliga sezon değerlendirmesi

Bundesliga'da akıllarda tek soru var. Bayern Münih üst üste 10. şampiyonluğunu alacak mı? Yoksa biri ona dur diyebilecek mi?

Bundesliga sezon değerlendirmesi
12 Ağustos 2021 - 13:27
FUTBOO | Bundesliga'da 9 yıldır Bayern Münih'in üstünlüğünü görüyoruz. Almanya'nın en iyisi hiç kuşku yok ki onlar. Peki bu sene durum değişir mi? Yoksa aynı senaryoyu mu izleyeceğiz?

Yıllardır Bayern Münih, şampiyonluktaki en ciddi rakibinin en iyi oyuncusunu almakla eleştiriliyordu. Bu sene onu yapmadı. Bu sene direkt teknik direktörünü aldı! Ayrıca Upamecano'yu da aldı tabii.

Julian Nagelsmann oldukça heyecan verici, geleceği çok parlak olan bir teknik direktör. Leipzig'de yaptıkları ortada. Kariyerinde henüz bir kupası yok ama Bayern, tam da kupa kazanmalık bir yer. Yine bildiğimiz kadrolarıyla devam ediyorlar ve doğal olarak tabii ki yine en büyük şampiyonluk adayı onlar. 

Bayern'i kim zorlayacak?

Bayern'in en çok zorlaması muhtemel iki takım yine RB Leipzig ve Borussia Dortmund olacak gibi gözüküyor. Dortmund, Sancho'yu kaybetti ama Haaland'ı tutmaları onlar için büyük başarıydı. Bu sene de yine golleri leblebi gibi sıralayacaktır. Haaland'ın olduğu takıma her zaman dikkat etmek gerek! Yeni teknik direktör, yeni anlayış derken bu sene Dortmund'un daha rekabetçi olmasını bekliyoruz. Ayrıca genç oyuncular da bir sene daha tecrübelendi. 

Leipzig, Andre Silva transferiyle daha da güçlenmiş gözüküyor. Sezon başında pek de Nagelsmann'ı özlemeyecekler görüntüsü verdiler. Kadroda oldukça yetenekli isimler var. Leipzig, bu sene de Bayern'in sürekli ensesinde olmayı hedefliyor. Kadro da buna olanak veriyor.

Wolfsburg: ''Ben de buradayım!''

Geçen sezon iyi bir çıkış yakalayan Wolfsburg'a bu sene de dikkat diyoruz!  Onun dışında her zamanki olağan şüpheliler Leverkusen ve Frankfurt, Şampiyonlar Ligi potası için yarışacaklardır. 

Bundesliga'da özellikle Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışı çok heyecanlı geçiyor. Orayı zorlayacak takımlar çok. Yine zevkli bir Bundesliga bizi bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum