Beşiktaş Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig'in 6. Haftası'nda deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek Beşiktaş hazırlıklarını bugün yaptığı anternmanla sürdürdü.

Beşiktaş Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
26 Eylül 2019 - 21:56

Süper Lig'in 6. Haftası'nda deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek Beşiktaş hazırlıklarını bugün yaptığı anternmanla sürdürdü.

Ümraniye Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman koşu çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden idman 3 gruba ayrılan oyuncular dar alanda top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Medipol Başakehir karşılaşmasında forma giyen isimler antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışırken, daha sonra idmanı tamamladılar. Sakatlığı süren İspanyol stoper Vitor Ruiz ise takımdan ayrı olarak antrenör eşliğinde çalıştı.

Taraftarlardan takıma tam destek, Fikret Orman'a teşekkür

Siyah-beyazlı ekibin antrenmanını takip eden bir grup taraftar, çalışma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın zor zamanında yanında olmayı görev üstlendiklerini ifade eden taraftarlar, “Her şartta takımın yanında olacağız. Önümüzde zor bir süreç var. Takımımızdan sahada mücadelece, alın teri ve inanç istiyoruz. Maç kaybedilir ama inanç asla” değerlendirmesini yaptılar.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Beşiktaş başkanlığından istifa edeceğini açıklayan Başkan Orman’a da teşekkür eden taraftarlar, “Hali hazırda Beşiktaş’ın başkanı olan Fikret Orman’a, yaptığı hizmetler ve yaşattığı şampiyonluklar için Beşiktaş taraftarları adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Serebral Palsi hastası Hamza'dan ziyaret

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Kelebek hastası olan 14 yaşındaki Hamza Kaya da siyah-beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret etti. Küçük taraftara Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de eşlik etti. Futbolcularla bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Hamza, “Futbolcularla bir araya geldim. Onlarla tanışmayı çok istiyordum. Çok mutluyum” diye konuştu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise Hamza ile başkan seçilmeden önce tanıştıklarını ve Beşiktaş antrenmanını takip etme sözü verdiklerini söyledi. Şayir, Hamza’ya verdikleri sözü tuttukları için mutlu olduklarını belirtti. Küçük taraftar Hamza ve başkan Hamza Şayir, takımın imzaladığı futbol topu ve forma ile poz verdiler.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı öncesi son gelişmeler... Muhtemel onbirler... İddaa oranları... Sakatlar, cezalılar...


YORUMLAR

  • 0 Yorum