Beşiktaş - Trabzonspor maçında kilit ikili

Süper Lig'de haftanın en kritik maçı Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak. Peki bu maçın kilit oyuncuları kim olabilir?

Beşiktaş - Trabzonspor maçında kilit ikili
06 Kasım 2021 - 01:27 - Güncelleme: 06 Kasım 2021 - 22:45
Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta 3. sıradaki Beşiktaş, lider Trabzonspor'u konuk edecek.

Haftanın en kritik maçı öncesinde iki takımdan da kilit rol oynaması muhtemel futbolcuları ön plana çıkarttık.

Ev sahibi Beşiktaş'ta Cyle Larin'in kilit rol olabileceğini düşünüyoruz. Galatasaray derbisinde de önemini göstermişti. Arka direk koşuları çok kritik. Bu maçta Trabzonspor'da Bruno Peres'in olmayacağını ve bordo mavili takımın savunmada en eksik yerinin bek pozisyonları olduğunu düşünecek olursak Larin'in önemi daha da artıyor. Kendini çok iyi unutturabilen bir futbolcu ve Trabzonspor kalesinde tehlike yaratması sürpriz olmayacaktır.

Trabzonspor'un skor silahı

Trabzonspor'da ise Bakasetas ismi ön plana çıkıyor. O olmadığında Trabzonspor'un ne kadar zorlandığını gördük. Bu sene başka bir seviyede oynuyor. Şutları, pasları, sürpriz koşuları ile Trabzonspor'un bir numaralı gol ayağı oldu desek yanlış olmaz. Zaten ligin en çok skor katkısı veren oyuncusundan bahsediyoruz. Ya gol atıyor, ya da asist yapıyor. Beşiktaş, son 1.5 yıldır ceza sahası dışından en çok gol yiyen takımlardan birisi. Bakasetas'ın da uzak şutları ne kadar etkili kullandığını biliyoruz...

YORUMLAR

  • 0 Yorum