Beşiktaş, Valerien İsmael'i bekliyor!

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör adayları arasında ön plana çıkan isim olan Valerien İsmael, siyah beyazlı takım için gün sayıyor.

Beşiktaş, Valerien İsmael'i bekliyor!
20 Mart 2022 - 12:35
Beşiktaş'ın Fransız Teknik Direktör Valerien Ismael ile 2 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 

Siyah beyazlılar, altyapısında görev yapan Karaveli ile sezonu tamamlama kararı alırken bir yandan da yeni hoca çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, 46 yaşındaki Fransız Teknik Direktör Valerien Ismael'i takımın başına getirmeye hazırlanıyor.

1+1 yıllık sözleşme

Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Valerien Ismael ile masaya oturulduğu ve 1+1 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Siyah beyazlıların anlaşmayı kesinleştirmek adına Ismael'i 1 hafta içinde İstanbul'a davet etmesi bekleniyor.

Valerien Ismael ile toplamda 2 yıllık sözleşme imzalayacak siyah beyazlılar, Süper Lig’in 31. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçına yeni teknik adamı ile çıkmayı planlıyor. Son olarak Championship takımlarından West Bromwich'i çalıştıran Fransız teknik adam, 2 Şubat'ta görevden ayrılmıştı. (Hürriyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum