Bir günlük teknik direktör

2. Lig ekiplerinden İnegölspor dün taraftarlarına müjde verip “Efsane hocamız tekrar kulübüne döndü” diyerek 2 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Taşkın Güngör’le 12 saat sonra yollarını ayırdı!

Bir günlük teknik direktör
30 Mayıs 2017 - 09:27

Liglerde kulüplerin sık teknik direktör değiştirmesi ne yazık ki alışılagelmiş bir durum… Ancak son yaşanan örnek, bu durumu kanıksayanları bile şaşırttı.

“İNŞALLAH YENİ KUPALAR GETİRİR”

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor yönetimi, dün teknik Taşkın Güngör'le 2 yıllık sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Cebrail Kemer, “İnegölsporumuzun efsane hocası tekrar kulübüne geri döndü. Daha önceki yıllarda müzemizde bulunan en önemli kupalardan birinin sahibi. Dolayısıyla inşallah bizlere yenilerini getirmek ona nasip olur. Başarılı olacağına inanıyorum” diyerek transferi açıkladı.

“MİRAS BIRAKMAK İSTİYORUZ”

Teknik direktör Taşkın Güngör de imza töreninde “Mutlak suretle bir strateji önümüze koyarak ve o strateji doğrultusunda planlamalar yaparak bu kulübü tekrar belki bizden sonra geleceklere de iyi bir miras bırakarak oluşturmak istiyoruz. Bunda kamuoyunun ve sevgili İnegöl taraftarının çok önemi var” demişti.

İKİ DÖNEM ÇALIŞTIRMIŞTI

Ancak bu imza töreninin ardından 12 saat geçmeden, İnegölspor Kulübü resmi internet sitesinde, “Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği sözleşme imzaladığımız teknik direktör Taşkın Güngör'ün sözleşmesi feshedilmiştir” açıklaması yapıldı. Açıklamada sözleşme feshinin nedeni hakkında bilgi verilmedi. Taşkın Güngör, daha önce 2011-2012 ve 2015-2016 sezonlarında İnegölspor’u çalıştırmıştı.

İnegölspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2016-2017 sezonunu 41 puanla 12. sırada tamamlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum