Lens Beşiktaş'a doğru

Fenerbahçe ile başarılı bir sezon geçiren Jeremain Lens, Beşiktaş’ın yakın takibine olumlu cevap verdi. Sunderland’e transfer için baskı yapan Beşiktaş, oyuncunun gelmeye sıcak bakmasını koz olarak kullanacak.

Lens Beşiktaş'a doğru
30 Mayıs 2017 - 09:22 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 09:44

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Jeremain Lens transferinde görüşmeler tıkanmış, Sunderland astronomik taleplerle masaya oturmuştu. Hal böyle olunca masadaki maliyet bilançosu 13.5 milyon Euroları buluyor.

FFP kıskacında bu tutarları karşılaması mümkün olmayan Fenerbahçe, transferden vazgeçmeye yakın. Transfer sürecini ve medyada yazılanları dikkatlice takip eden Beşiktaş, kiralık sözleşmesi biten oyuncu için dirsek temasında.

6 MİLYON EURO

Fenerbahçe gibi Beşiktaş da Lens’i kadrosuna kiralık olarak katmak istiyor. Sunderland’in 6 milyon euro bonservis bedelinde ısrarcı olması transferde siyah-beyazlıları bekleme evresine itti. Sezonun tamamlanmasını bekleyecek olan Beşikaş, oyuncunun Beşiktaş’a gelmek istemesini koz olarak kullanacak ve transferi bitirmek için hamle yapacak.

Jeremain Lens, Beşiktaş’taki isimlerle görüşüp, “Oradaki arkadaşlarım güzel bir atmosferin olduğunu söylediler. Eğer kulübümle anlaşırsanız, Beşiktaş'ta oynamak isterim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum