Bir hamburger hikayesi: Anderson...

Başakşehir forması giyen Rafael, ikiz kardeşi Fabio ile yazıkları otobiyografide geçtiğimiz dönemlerde Adana Demirspor'da oynayan Manchester United'dan eski takım arkadaşları Anderson hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Bir hamburger hikayesi: Anderson...
18 Temmuz 2021 - 15:28
Bir dönem Manchester United'da forma giyen ve geçtiğimiz yıllarda Adana Demirspor'a transfer olan Anderson, şimdiler de Adana'da yardımcı antrenörlük görevini yapıyor. Sir Alex Ferguson'un özel olarak MANU'ya getirdiği Anderson, kendisinden beklenilen patlamayı bir türlü ortaya koyamamıştı. 

Anderson'un Manchester United'dan eski takım arkadaşı olan ve şu anda Başakşehir forması giyen Rafael ise ikiz kardeşi Fabio ile yazıkları otobiyografide Anderson'un neden beklentileri karşılayamadığını anlattı: Hamburger hastalığı...

''Dünyanın en iyisi olabilirdi''

Rafel, Anderson hakkında ''Anderson deli dolu, çılgın birisiydi ama onu çok severdik. Ona bir top verip özgür bırakın, istediği her şeyi yapardı. Çok fazla sakatlanması ve yemek yeme alışkanlıkları kariyerini olumsuz etkiledi. Gerçek bir profesyonel oyuncu olsaydı ve bu kadar fazla McDonalds yemeseydi dünyanın en iyi futbolcusu olabilirdi.'' sözlerini kullandı.

''Ne versen yiyordu, rahat bir hayat istedi''

Brezilyalı futbolunun yemek alışkanlığı hakkında konuşan Rafael, ''Önüne ne versen yiyordu, bu konuda hiç profesyonel değildi. Gerçekten dünyanın en iyisi olabilirdi ama onun yerine rahat bir hayat sürmek istedi. Ne zaman McDonalds'ın yanından geçsek 'Hamburger, hamburger!' diye bağırıyordu.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum