Gedson Fernandes için son düzlük! İki teklif birden

Hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Gedson Fernandes için sıcak saatler yaşanıyor.

Gedson Fernandes için son düzlük! İki teklif birden
18 Temmuz 2021 - 13:09 - Güncelleme: 18 Temmuz 2021 - 16:01
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın "Biteceğini düşünüyorum" dediği Gedson Fernandes transferinde son düzlüğe girildi.

Portekizli orta sahayı bir yıl daha kiralayacak sarı-kırmızılı kulüp, Benfica ile satın alma opsiyonu konusunda anlaşmaya çalışıyor. Sabah'ın haberine göre 2 milyon Euro'ya yakın kiralama bedelini kabul eden Galatasaray, sezon sonunda 8 milyon Euro ödeyerek Gedson Fernandes'in bonservisini almak istiyor. Portekiz ekibi ise 10 milyon Euro civarında satın alma opsiyonunda ısrarlı...

Oyuncunun Galatasaray'da kalmak istemesi ise Aslan'ın işini kolaylaştırıyor. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi olan genç oyuncunun tavrını net olarak ortaya koyduğu ve İstanbul'da devam etmek istediğini bildirdiği kaydedildi.

Geçen sezon kiralık oynadığı Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in beğenisini kazanan Fernandes için yönetimin şartları zorlayacağı ve bir hafta içinde transferi bitirmek istediği ifade edildi.

Portekiz'den Beşiktaş iddiası

Öte yandan Portekiz'in Record gazetesi de Beşiktaş'ın Gedson Fernandes için Benfica'ya teklif yaptığını belirtti. Portekiz basınında çıkan habere göre Beşiktaş'ın Fernandes için Benfica'ya 7.5 milyon euroluk bir teklif sunduğu kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum