''Birkaç sene önce adam gibi döversin!''

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı sözler kullandı.

''Birkaç sene önce adam gibi döversin!''
04 Mayıs 2021 - 02:11
BB Erzurumspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, 3-1'lik Fenerbahçe yenilgisinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gomes'in ikinci yarıda maça girmek istemediğini söyleyen Yılmaz Vural, ''Yabancı oyuncularımız 2 ay maaşlarını alamadıklarında UEFA'ya şikayette bulunuyorlar ama gelirken Türkiye'nin şartlarını bilmeleri lazım. Ben 34 yıldır hiçbir zaman zamanında paramı alamadım. Gidip UEFA'ya şikayet etmişler. Adam antrenmana çıkıyor, 'Ya hoca boşver oyun oynayalım' diyor. Gomes de oyuna girmek istemedi, ayağım iyi değil dedi, hiçbir şeyi yok, oynamak istemedi. Maç öncesinde ekonomik olarak sıkıntıları olduğu için oynamak istemiyor. Rica ettim, sana ihtiyacımız var, oyuna gir dedim, girmem dedi.'' şeklinde konuştu.

''Ahlaksızlık, küstahlık''

İki oyuncunun otele bile girmesini istemediğini belirten Vural, ''Novikovas soyunma odasında bize küfürler saydırmış. Allah sabır veriyor, birkaç sene olsa döversin, ahlaksızlık. Gomes ve Novikovas acayip küstahlık yaptı, yönetimden rica edeceğim bunları mümkünse otele bile getirmesinler. Biz kimsenin oyuncağı değiliz. Burası dingonun ahırı mı? Bakın yabancılar bize neler yapıyorlar, görün.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum