''Sonuna kadar devam edeceğiz''

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, 3-1 kazanılan BB Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''Sonuna kadar devam edeceğiz''
04 Mayıs 2021 - 02:12
Süper Lig'de BB Erzurumspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından konuştu.

Çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini belirten Belözoğlu, ''Bulunduğum konum ve görev itibarıyla oyunun neresini iyi, neresini kötü yaptığımızı kendimce deneyimliyorum. Takımım iştahı tek kelimeyle mükemmel. Rakiplerin gol beklentisi 2.80, 2.90'larda. Bizim gol beklentimiz oran 5.00'e yakın, 4.90. Biz eğer 50 kere ceza sahasına giriyorsak, Erzurumspor ceza sahamıza 25 kere girmeyecek. Bunu kabul edemem.'' diye konuştu.

''Son haftaya kadar devam edecek''

Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam edeceğini belirten Emre Belözoğlu, ''Bir oyun inşa etmek kolay değil, oyunu inşa ederken kazanmak da önemli. Herkes elinden geldiğince mücadele ediyor. Ben olabildiğince herkese transparan olmaya çalışıyorum. Bugünkü oyun skorla birleştiğinde özellikle ilk yarıda memnun edici ama 2. yarıda rakibe 4 net pozisyon verdik, bunlar olumsuz görüntülerdi. Kazanmak güzel, yola devam edeceğiz, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. 16-17 Mayıs'a kadar bu iş devam edecek ve sonra da umarım iyi olacak.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum