Bogdanovic'ten teklife ret

NBA'e gitmeye hazırlanan Bogdanovic'i takımda tutmak isteyen Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım'ın yönetime tam yetki verdiği ancak Sırp yıldızın hayallerini gerçekleştirmek istemesi nedeniyle bu teklifi reddettiği öğrenildi.

Bogdanovic'ten teklife ret
29 Haziran 2017 - 19:40

Basketbolda sezonu EuroLeague, lig ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı alarak üç kupayla kapatan sarı-lacivertli takımın yıldızı Bogdan Bogdanovic, NBA takımlarından Sacramento Kings'e gitmeye hazırlanıyor. 

Sırp oyuncuyla yapılan görüşmelerde Bogdanovic, NBA'ye gitme isteğini yönetime ilettiği bildirildi.

Zeljko Obradovic ve yöneticiler EuroLeague finalinin gelecek sene Sırbistan'ın Belgrad kentinde yapılacak olmasını her ne kadar koz olarak kullansa da Bogdanovic’ten olumlu yanıt alamadı. 

Durum üzerine başkan Aziz Yıldırım yöneticilere tam yetki vererek, yıldız oyuncuyu EuroLeague'in en çok kazanan oyuncusu yapacak kontratın önerilmesi talimatını verdiği ortaya çıktı. 

Sırp basketbolcu ise konunun para olmadığını ve hayallerini gerçekleştirmek istediğini söyledi. NTV Spor’un haberine göre, Bogdanovic ayrıca NBA'den sonra yeniden Fenerbahçe'ye dönmek istediğini ve sonrasında basketbolu ülkesinde bırakma planlarını da yönetime aktardığı gelen bilgiler arasında. 

Sırp yıldızın Sacramento'nun yolunu tutmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum