Gomis'de problem yok

Galatasaray’ın doktoru İnce, imza öncesi sağlık kontrolünden geçen Gomis için “Fransa, İngiltere ve UEFA nezdindeki bütün karşılaşmalarda oynayabilir raporları var. Futbol oynamasına engel bir şey söz konusu değil” açıklamasında bulundu.

Gomis'de problem yok
29 Haziran 2017 - 19:17

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, yeni transfer Bafetimbi Gomis'in sağlık durumunu iyi araştırdıklarını ve Fransız oyuncunun futbol oynamasına engel bir durumunun bulunmadığını açıkladı.

Doktor İnce, bayılma problemi yaşayan Gomis'in durumuyla ilgili bilgi de verdi. Transferde ismi geçen futbolcularla ilgili ön araştırmayı detaylı şekilde yaptıklarını anlatan İnce, “İyi bir araştırma çalışmamız var. Hem Paris'te hem burada oyuncuyu yoran testler yaptık” ifadesini kullandı. 

Fransız yıldızın dönem dönem bayılma atakları olduğunu söyleyen Yener İnce, “Bunların nedeni tam anlamıyla ortaya konulamamış. Fransa, İngiltere ve UEFA nezdindeki bütün karşılaşmalarda oynayabilir raporları var. Yapısal kalp problemi ortaya koymadık. Oyuncunun herhangi bir dönemde bayılmalar yaşaması kuvvetle muhtemel, bu normal. Futbol oynamasına engel olacak kalp hastalığı ortaya konmamış. Gomis'in futbol oynamasına engel bir şey söz konusu değil. Bayılmalar olabilir. Antrenmanda da maçta da bir bayılma yaşaması mümkün. Bize sürpriz tablo olmayacak” açıklamasında bulundu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum