Bongonda Trabzon'u çok sevdi

Bordo-mavili kulübün Celta Vigo'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Belçikalı sol ayak, “Önemli olan burada kalırken sizin kendinizi evinizde gibi hissetmeniz. Şimdiye kadar böyle hissettim” dedi.

Bongonda Trabzon'u çok sevdi
05 Temmuz 2017 - 13:21

Trabzonspor'un İspanya'nın Celta Vigo takımından satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı Belçikalı kanat oyuncusu Theo Bongonda, kendini evinde gibi hissettiğini, böyle devam etmesi halinde bordo-mavili takımda 2-3 yıl veya daha fazla kalabileceğini açıkladı. 

Belçikalı sol kanat oyuncusu, bordo-mavili takımın Budapeşte'nin Telki kasabasında yaptığı kampta açıklamalarda bulurken, Trabzonspor'da olduğu için çok mutlu olduğunu, sezona güzel bir şekilde başlayacağını düşündüğünü belirtti.

Gelmeden önce daha önce Galatasaray'da futbol oynamış arkadaşlarından bilgi aldığını dile getiren 21 yaşındaki oyuncu, “Belçika'da yaşadığım yerde birçok Türk kalıyor ve çoğu Trabzonsporlu. Onlara düşüncelerini sordum. Kulüp ve Türkiye hakkında güzel şeyler anlattılar. Benim açıdan pozitif bir karar oldu” açıklamasında bulundu.Belçikalı oyuncu, ilerleyen dönemlerdeki düşüncesini de bahsederek “Önemli olan burada kalırken sizin kendinizi evinizde gibi hissetmeniz. Şimdiye kadar böyle hissettim. O yüzden 2-3 sene belki daha fazla kalabilirim. Bir oyuncu için bu çok önemli. Böyle hissetmeye devam edersem Trabzonspor'da daha fazla kalabilirim” ifadelerini kullandı. 

Kendisi hakkında konuşmayı sevmediğini de ifade eden Bongonda, “İlla bir şey söylemem gerekiyorsa, kendimi süratli, teknik ve saha içinde fark yaratacak bir oyuncu olarak görüyorum” dedi. 

CEVABI SAHADA OLACAK

Bongonda, özel hayatıyla ilgili basında yer alan fotoğraflarına ilişkin ise “Aslında ben bir futbolcuyum ve böyle hakkımdaki konuşmaları sevmiyorum. Özellikle medya karşısında bu bana çok soruldu. Orada gördünüz ne alkol alıyorum ne bir şey alıyorum. Herkes kendi hayatından sorumludur. Bu tür şeyleri çok cevap vermeyi düşünmüyorum. Ben cevabımı sahada vereceğim” şeklinde konuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum