Emre Mor için Dortmund bekleniyor

Sarı-lacivertliler Emre Mor’u bekliyor. Lens’i bitiremeyen Fenerbahçe, artık yoğunluğunu Emre Mor'a verdi. Dortmund’un kabul etmesi durumunda genç yetenek yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek.

Emre Mor için Dortmund bekleniyor
05 Temmuz 2017 - 13:38 - Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 14:31

Teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman'ı getiren, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Mehmet Ekici ve Carlos Kameni'yi alarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, kanat transferi için Dortmund’un genç yeteneği Emre Mor'u bitirme aşamasına geldi. 

Kanat transferi için çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, Sabah’ın haberine göre Sunderland ile Jeremain Lens'in bonservisi konusunda henüz anlaşma sağlayamadı ve rotasını yeniden Emre Mor'a çevirdi. 

Genç oyuncu ile prensipte anlaşan Sarı Kanarya, şimdi Dortmund'un cevabını bekliyor.

"OĞUZ BAHANE”  

Öte yandan geçtiğimiz hafta kulüp binasına gelerek Fenerbahçeli yetkililerle görüşen menajer Muzzi Özcan'ın genç oyuncu Oğuz Kaan Güçtekin'in profesyonel kontratını değil Emre Mor'un geleceği için görüşme yaptığı iddia edildi.  

Geçtiğimiz sezon 9 milyon 750 bin euro ücretle Nordsjaelland'dan Dortmund'a transfer olan 19 yaşındaki milli yıldız, 6'sı ilk 11 olmak üzere 19 maçta şans bulup 1 gol atarken 2 de asistlik katkı sağlamıştı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum