'Böyle oynanmamalı, savaşacağız'

Süper Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Böyle oynanmamalı, savaşacağız'
03 Şubat 2021 - 21:47
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Maç sonu hakemi eleştiren Yalçın, "1 puan, kaybetmekten iyidir. Kazansaydık iyi olurduk. Bu maç için konuşmak gerçekten istemiyorum, yarım pozisyonla gol bulan bir takım. Sürekli yerden kalkmadılar, futbol böyle oynanmamalı ya! Savaşımız daha yeni başlıyor, merak etmeyin. Hakemlerin bu son 3 maçta nasıl yönettiklerini biliyoruz ama futbol bu değil, böyle olmamalı. Konuşunca ceza alıyoruz ama bu savaşı bırakmayacağız, sonuna kadar çabalayacağız." dedi.

'Maçlar daha adaletli oynanmalı'

Sergen Yalçın sözlerini, "Hakem arkadaşlarla ilgili konuşunca ceza yiyoruz ama bazı şeyleri konuşmak lazım. Göztepe, Trabzonspor ve bu maçta, hakem arkadaşların yönetimleri... Bütün takdir hakları rakipten yana ve böyle olmamalı. Maçlar daha adaletli oynanmalı." ifadeleriyle sürdürdü.

Oyunun sık sık durmasına vurgu yapan Yalçın, "Savaşacağız! Çok sinirliyim, kusura bakmayın. Bu böyle devam etmeyecek. Sürekli yerde yatıyorlar! Öldü zannedersin ama ayağa kalkıyor! Bu oyunla 1 puan aldın ne oldu? Kalecimiz terlemedi. Bu şekilde nasıl kazanacağız? Geçen maç 20 dakika oyun oynanmadı." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum