Böylesi yok! 256 gün, 0 dakika, 4 ülke, 4 transfer

Transfer piyasasında zaman zaman ilginç gelişmeler yaşanır ama bu kadarı belki de 20 yılda bir gelir! 256 günde hiç süre almadan 4 transfer yapan Bernio Verhagen'in hikayesi...

Böylesi yok! 256 gün, 0 dakika, 4 ülke, 4 transfer
29 Mayıs 2020 - 11:09 - Güncelleme: 29 Mayıs 2020 - 13:20

Transfer piyasasında her sene farklı türden sürprizlere tanık olabiliyoruz. Ancak bu hikaye çok farklı... Yalnızca 256 günde hiç oynamadan 4 ülkeden 4 takıma imza atmayı başaran Bernio Verhagen'i ayrı bir yere koymak şart gibi duruyor...

Hollandalı kanat oyuncusu Bernio Verhagen, aynı yıl içerisinde yaptığı transferlerle ilginç bir hikaye yazdı.

Bernio Verhagen, 2019 yılının başlarında yaptığı transferle birçok kişiyi şaşırttı. Ancak gelecekte olacaklar, şaşkınlıktan ta öteye geçti.

Şubat ayında Hollanda ekibi Den Dungen'den ayrılan 25 yaşındaki futbolcu, Moldova'dan 1990'da ayrılarak bağımsızlığı ilan eden Transnistria ülkesinin yolunu tuttu. FC Dinamo Auto ile sözleşme imzalayan Verhagen, hiç sahaya çıkmadan ülkeden ayrıldı.

3 ay transfer yapmadı, Avrupa'ya döndü

Temmuzda ise Güney Afrika'da kariyerini sürdürme kararı alan Hollandalı futbolcu, Cape Town City'e transfer oldu. Oradan da yalnızca 1 ay sonra hiç süre almadan ayrılan Verhagen, bu kez Şili'de ortaya çıktı. Bu sefer forma giydiği kulüp ise Audax Italiano'ydu.

Yaklaşık 3 ay transfer yapmayan Verhagen, bu kez kalıcı olacak mı diye düşünülürken Avrupa'ya dönme kararı aldı ve Danimarka ekibi Viborg ile anlaşmaya vardı.

Sabıkalı çıktı; o bir 'Sahte futbolcu'

Bernio Verhagen, Viborg'ta ise yalnızca 21 gün kalabildi ve sonrasında sözleşmesi feshedildi. Oyuncunun daha sonra sabıkalı olduğu da ortaya çıktı. Verhagen, futbol dünyasında o günden sonra 'Sahte futbolcu' olarak anılmaya başladı.

256 günde, hiç sahaya çıkmadan 4 ülkeden 4 takıma transfer yapmayı başaran Bernio Verhagen, 26 Kasım 2019 tarihinden beri kulüp bulamıyor. Belki de sihirbaz menajerini değiştirmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum