Bruma: Gitmek istiyorum

Leipzig’den gelen teklif sonrasında Dursun Özbek kararı Brumu’ya bıraktı. Bruma, “gitmek istiyorum” ifadesini kullanarak kapıyı araladı. Transferin noktalanması an meselesi.

Bruma: Gitmek istiyorum
28 Mayıs 2017 - 09:48

Süper Lig’de bitime 2 hafta kala 3.’lük için tüm şartları zorlayan Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarını da yürütüyor.

Gelecek sezonda iddialı bir kadro oluşturup, bu sezonu geri bırakmak isteyen yönetim, öncelikle gelen teklifleri değerlendirdi.

İMZA YOKSA AÇIK KAPI

Öncelikle takımdaki isimler için teknik direktör Igor Tudor’dan rapor isteyen yönetim, oyuncuların mevcut sözleşmelerine ve performanslarına göre değerlendirmede bulundu.

Mevcut durumda Galatasaray’ı çıkmaza süren en büyük isim Bruma… Oyuncunun gelecek sezon bitecek olan sözleşmesi ve yeni sözleşmeye yanaşmaması, gelecek sezon boşa çıkma ihtimalini ortaya çıkarttı. Durum böyle olunca Galatasaray yönetimi işi şansa bırakmayarak sözleşme imzalamayan oyuncuyu vitrine çıkardı.

LEIPZIG TAKİPTE

22 yaşındaki Bruma için Leipzig’den 9 milyon euro teklif alan Galatasaray, oyuncunun tutumu nedeniyle teklife sıcak bakıyor. Ancak başkan Dursun Özbek başta olmak üzere yönetimin izlediği politika oyuncunun sezon sonu imzalaması ve bu durumda karar için baskı yapılmıyor.

Bruma gibi bir oyuncuyu 9 milyon euroya alamayacağını ifade eden Özbek kararı Bruma’ya bıraktı. 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncu için Leipzig tüm imkanları zorladı ve Bruma, “gitmek istiyorum” cevabını verdi. Transferin gelecek hafta oynanacak Konyaspor maçından sonra açıklanması bekleniyor.

Bruma bu sezon forma giydiği 35 maçta 10 gol, 8 asistle takımına katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum