Cenk ve Aboubakar gol arayacak

Beşiktaş’ın formda ismi Vincent Aboubakar’ın yanı sıra krallığı Vagner Love’a kaptıran Cenk Tosun, Quaresma’nın yokluğunda birlikte gol arayacaklar.

Cenk ve Aboubakar gol arayacak
28 Mayıs 2017 - 09:17

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, Gaziantepspor’a konuk olacak. Zorlu deplasmana 3 puan hedefiyle giden Beşiktaş, Antep’i yenip şampiyonluk turu atmanın hedefinde.

Dün Gaziantep’e ulaşan Beşiktaş kafilesine kötü haber Quaresma’dan geldi. Sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek olan Portekizli oyuncu, yerini vatandaşı Aboubakar’a bırakacak.

KARİYER REKORUNA DOĞRU

Quaresma’nın görev alamaması Aboubakar ve Cenk Tosun’a aynı anda 11 olanağı sundu. Takımın en golcü isimleri Antep karşısında kendi rekorlarını kırmaları deneyecek. Kariyerinin en formda sezonunu geçiren Aboubakar, bu akşamki maçta 1 gol atması durumunda kariyerinin en başarılı dönemine imza atmış olacak.

Porto formasıyla 42 maçta 18 kez ağları sarsan Aboubakar, 36 maçta 18 gol, 4 asistle Beşiktaş’a katkı sağladı.

KRALLIĞI İSTİYOR

Ligde görev aldığı 31 maçta 18 gol atmayı başaran Cenk Tosun, krallık yarışındaki iddiasını sürdürebilmesi için bugün eski takımına goller atmanın hedefinde. Alanyaspor’da muhteşem bir sezon geçiren Vagner Love’un 21 gol attığı sezonda Cenk, Gaziantep ve Osmanlıspor maçlarında tacı geri almak istiyor.

Öte yandan geçen sezonu 17 golle tamamlayan Cenk Tosun’un bu sezon yakalamış olduğu grafiği de yukarı çekmek istediği gelen bilgiler arasında. Cenk Tosun bu sezon görev aldığı 45 maçta 22 gol, 3 asistle takımına katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum