Bruma'ya Bundesliga'den teklif var

Armindo Bruma’nın Galatasaray’a transferinde önemli bir görev üstlenen Marco Kırdemir, Portekizli futbolcuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı

Bruma'ya Bundesliga'den teklif var
06 Ekim 2016 - 09:00

Armindo Bruma’nın Galatasaray’a transferinde önemli bir görev üstlenen Marco Kırdemir, Portekizli futbolcuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

ŞU ANKİ DEĞERİ 20 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE. DEVRE ARASINDA AVRUPA'YA GÖTÜREBİLİRİM

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, ”Bruma’ya, her zaman ifade ettiğim gibi zaman lazımdı, bu da oldu. Bruma’nın yeteneklerini herkes gördü. Şu andaki piyasa değeri bence, 20-25 milyon Euro’nun üzerinde. Bruma, sezon öncesinde, son dakika anlaşmazlıklar olmasaydı İngiltere’deydi. 17 milyon Euro + bonus veren bir kulüp vardı. Toplamda 20 milyon Euro karşılığında satışı olabilirdi. Bruma’yı devre arası transfer döneminde Avrupa’ya götürebilirim. Fakat, Galatasaray’ın bana yetki vermesi lazım. Son gün teklifler vardı ama yetkiler olmadığı için transfer gerçekleşemedi. 

BUNDESLIGA'YA GİDEBİLİR. R.SOCIEDAD ÇOK PİŞMAN 

FIFA menajeri Kırdemir, ''Bruma’ya devre arası için Bundesliga’dan teklif var. Bu transferin gerçekleşmesi için kulübün bana yetki vermesi lazım. Ben de sorun yaşamak istemiyorum. Bruma, tabii ki Galatasaray’da kalmak istiyor. İstanbul’u seviyor ve kulübünde mutlu. Bruma transferi Fatih Terim döneminde gerçekleşti, Fatih Terim’e teşekkür ediyorum bana güvendiği için. Bruma, Beşiktaş maçında büyük futbolcu olacağını kanıtladı. Real Sociedad, Bruma’yı elinden kaçırdığı için çok pişman” diye konuştu.

: ajansspor