Van Persie'ye büyük onur

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Robin van Persie, İngiltere Premier Lig'de 100'ler kulübüne giren golcüler arasında yapılan oylamada Premier Lig'in 25 yıllık

Van Persie'ye büyük onur
06 Ekim 2016 - 09:00

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Robin van Persie, İngiltere Premier Lig'de 100'ler kulübüne giren golcüler arasında yapılan oylamada Premier Lig'in 25 yıllık tarihinin en güzel golü ödülüne layık görüldü.

Fenerbahçeli Robin van Persie, İngiltere Premier Lig'de 100'ler kulübüne giren golcüler arasında yapılan oylamada Premier Lig'in 25 yıllık tarihinin en güzel golü ödülüne layık görüldü.

Hollandalı golcünün Manchester United forması giyerken 2013 yılında Aston Villa'ya attığı gol, Legends of Football(Futbolun Efsaneleri) Derneği tarafından İngiltere Premier Lig'in 1992'de kurulmasından sonra atılan en güzel gol seçildi.

Derneğin Premier Lig'in 25. yılı şerefine düzenlediği geceye katılan 100'ler kulübü üyesi 9 futbolcu (Ryan Giggs, Dion Dublin, Alan Shearer, Jimmy Floyd Hasselbaink, Matt Le Tissier, Michael Owen, Les Ferdinand, Emile Heskey ve Van Persie) arasında yapılan oylamada Van Persie'nin golü en iyi seçildi.

Aston Villa'ya attığı gol hakkında konuşan van Persie; "Bu oylamadaki bütün goller harikaydı. Seçim gerçekten zor olmalı. Benim için büyük bir onur. Bu golü attığım maçtan sonra benim ilk, Manchester United'ın 20. şampiyonluğunu kazandık. Kariyerimin en güzel anısı diyebilirim. Böyle gol anlarında gerçekten ne yapacağınızı düşünmüyorsunuz. O kadar vaktiniz yok. Sadece o an topa vurmayı düşündüm ve sonrasını izledim. Tabii böyle durumlarda şans da lazım." dedi.

: superfb.com