''Bu bize yakışmadı...''

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

''Bu bize yakışmadı...''
29 Aralık 2021 - 07:13
Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Denizlispor'a karşı elenirken maçın ardından teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Kaçırdıkları gollerin pahalıya mal olduğunu söyleyen Fatih Terim, ''Olmayan gollerin izahı yok. En az 2 farklı öne geçmezseniz, futbol size her zaman sıkıntı yaratır. Nitekim yarattı. Atamadığımız goller, oynadığımız müthiş oyunun gölgede kalan tarafı oldu. Bir metreden atamama becerisini, pardon beceriksizliğini gösterdik.'' şeklinde konuştu.

Türkiye Kupası'ndan elenmeleri hakkında ise Terim, ''Bu bize yakışmadı. Elendikten sonra nasıl elendiğinizin hiç önemi yok. Çünkü Galatasaray eleniyor.'' sözlerini kullandı.

''Türkiye'nin içinde bulunduğu durum...''

Transfer konusuna da değinen tecrübeli teknik direktör, ''Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma, kulübümüzün ekonomik şartlarına baktığımızda, ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ekonomik durumumuz izin vermiyorsa, yapmayız. İlla şu şöyle, bu böyle olacak diye bir kaide yok. Ekonomik durum çok açık.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum