Galatasaray'dan Meksika seferi

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, rotayı Güney Amerika'ya çevirdi.

Galatasaray'dan Meksika seferi
29 Aralık 2021 - 12:34
Stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, 28 yaşındaki defans oyuncusu için görüşmelerini sürdürüyor. GOAL'un haberine göre Meksika ekibi Tigres forması giyen Carlos Salcedo, Galatasaray'ın radarına girmiş durumda.

Avrupa’da oynamak isteyen başarılı stoper, kış transfer döneminde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray’ın transfer etmek istediği oyuncular arasında yer alıyor. 

Galatasaray ve Tigres arasındaki görüşmeler devam ederken 5 Ocak’ta başlayacak transfer döneminde Sarı Kırmızılı ekip, Carlos Salcedo’yu İstanbul’a getirip sözleşme imzalamayı planlıyor.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var

Galatasaray'ın; Carlos Salcedo’ya olan ilgisinin farkında olan Tigres, oyuncusunu kaybetmek istemezken 28 yaşındaki stoperin 31 Aralık 2022’de bitecek sözleşmesini uzatmak için yeni bir teklif yapabilir. 

Sarı Kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim’in ısrarla istediği oyunculardan birisi olan Carlos Salcedo transferinin, en kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Ocak 2019’da Almanya’nın Frankfurt takımından Tigres’e transfer olan Carlos Salcedo, takımıyla 100 karşılaşmaya çıkarken 6 gol katkısında bulundu. (Goal)

YORUMLAR

  • 0 Yorum