''Bu böyle devam edemez!''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ajax ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

''Bu böyle devam edemez!''
23 Kasım 2021 - 16:27
Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile oynayacak Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın basın toplantısı düzenledi.

İyi bir durumda olmadıklarını ama bunu tersine çevirmek istediklerini söylerek sözlerine başlayan Sergen Yalçın, ''Takım olarak da çok iyi durumda değiliz şu an. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız sonuçlar beklentinin altında. Camianın beklentisinin çok uzağındayız ve bunun farkındayız. Bu oyun, zor bir oyun. Her türlü neticenin karşınıza çıkabileceği bir oyun. Tabii ki amacımız bunun önünü kesmek ve bir an evvel camiamızı normale döndürmek, olması gereken yere getirmek. Bu biraz zaman alacak ve belli bir süre gerektirecek gibi görünüyor.'' sözlerini kullandı.

''Çok fazla hayal kırıklığı yaşamamak lazım''

Şampiyonlar Ligi'ndeki durum hakkında konuşan Yalçın, ''Başlangıçta hepimizin heyecanlı olduğu, 'Acaba bu grupta bir şeyler yapabilir miyiz, neler yapabiliriz' diye plan yaptığımız bir gruptu ancak oynanan 4 maç sonunda, şu anda grupta istediğimiz sonuçları alamayıp hedefsiz duruma düştük. Kalan son 2 maç camiamız ve ülke puanı için prestij maçları haline geldi. Hedefleri ne kadar yukarı koyarsanız, hayal kırıklıkları da o kadar büyük olur demiştim. Çok fazla hayal kırıklığı yaşamamak lazım. Oyuncu sakatlıkları bizi büyük sıkıntıya soktu. Biraz şans faktörünü de ortaya atarsak, maçların 1-2 tanesini kazanabilirdik ama bireysel hatalar ve yediğimiz basit goller istediğimiz noktada duramamamızı sağladı. Bu benim şahsi fikrim.'' dedi.

''Bunların hepsinin farkındayız''

Kötü gidişatın devam etmemesi gerektiğinin altını çizen Sergen Yalçın, ''Sonuçlar ve oynanan oyunların herkes farkında, oyuncular da, biz de. Yaklaşık 2 aydan beri bu sıkıntının içindeyiz, toparlanmamız gerektiğinin farkındayız. Daha birlikte hareket etmeliyiz, birbirimize güvenmeliyiz, bunların hepsinin farkındayız. Beşiktaş düştüğü yerden kalkmasını bilir. Her şeye sahibiz. Bahane üretmek istemiyoruz. Bu gidişat böyle devam edemez.'' diyerek sözlerini noktaladı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum