Galatasaray'da büyük sorun! Öne geçtiği maçlarda...

Galatasaray, hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe derbilerinde öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve çok kritik puan kayıpları yaşadı.

Galatasaray'da büyük sorun! Öne geçtiği maçlarda...
23 Kasım 2021 - 12:35
Galatasaray bu sezon şampiyonluk yolundaki en büyük sıkıntıyı, öne geçtiği maçlarda yaşıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Süper Lig'de çıktığı 13 karşılaşmanın 8'inde ilk golü atan taraf olurken, bunların 4'ünde puan kaybetti. İlk olarak 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçından 2-2 berabere ayrılan Aslan, aynı senaryoyu bir hafta sonraki Trabzonspor deplasmanında da yaşadı. 

Bu sezonki derbilerde de yüzü gülmeyen Galatasaray, Vodafone Park'taki Beşiktaş maçında öne geçip, 2-1 mağlup oldu. Bu senaryonun aynısı ise son Fenerbahçe derbisinde gerçekleşti ve Cim Bom, 1-0 önde götürdüğü mücadelede 2-1 yenildi. Böylece Aslan, bu 4 karşılaşmada tam 10 puan kaybetmiş oldu.

13 maçın 8'inde ilk golü buldu ama...

Galatasaray bu sezon şampiyonluk yolundaki en büyük sıkıntıyı, öne geçtiği maçlarda yaşıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Süper Lig'de çıktığı 13 karşılaşmanın 8'inde ilk golü atan taraf olurken, bunların 4'ünde puan kaybetti. İlk olarak 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçından 2-2 berabere ayrılan Aslan, aynı senaryoyu bir hafta sonraki Trabzonspor deplasmanında da yaşadı. Bu sezonki derbilerde de yüzü gülmeyen Galatasaray, Vodafone Park'taki Beşiktaş maçında öne geçip, 2-1 mağlup oldu. Bu senaryonun aynısı ise son Fenerbahçe derbisinde gerçekleşti ve Cim Bom, 1-0 önde götürdüğü mücadelede 2-1 yenildi. Böylece Aslan, bu 4 karşılaşmada tam 10 puan kaybetmiş oldu. (Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum