"Bu kapıdan içeri giremez"

Turkish Airlines EuroLeague’de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe’de, gelecek sezon birçok isim gündeme geldi. Bu isimlerden bir tanesi de Jordan Theodore.

"Bu kapıdan içeri giremez"
30 Mayıs 2017 - 14:57

Gelecek sezon Doğuş – Fenerbahçe birlikteliği sağlanırsa Darüşşafaka Doğuş’un yıldız isimleri Obradovic’in raporları doğrultusunda Fenerbahçe’ye geçiş yapacak.

Bu doğrultuda Wanamaker’ın takıma katılması gündeme gelirken, diğer yandan Kostas Sloukas’ın da Panathinaikos’a gitmesi gündeme geldi.

Gündemde dolaşan bir başka konu ise Jordan Theodore. Banvit’te bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Theodore’un sezon sonunda Fenerbahçe’ye geleceği gündeme geldi.

Theodore’un Fenerbahçe’ye gelme olasılığını değerlendiren Fenerbahçe yönetiminin önemli ismi, “Theodore bu kapıdan içeri giremez” diyerek transferin rengini belli etti.

AMA NEDEN?

Theodore’un Fenerbahçe’ye gelme ihtimalinin bulunmadığını ifade eden yönetici bunun nedeni olarak da Bobby Dixon’la arasında yaşanan olaylara işaret etti.


Wanamaker’ın durumu belirsizken, Theodore’un gelme olasılığı transferde imkansız olarak belirlendi.

THEODORE – BOBBY ARASINDA NE OLMUŞTU?

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 25. haftasında Banvit'i 86-75 mağlup eden Fenerbahçe'de Bobby Dixon, maçın ardından bir tweet paylaşarak, "Euro Challenge ve EuroLeague savunması tamamen farklı değil mi? Kilitlendi" diyerek, sayı kralı Theodore’u durdurduklarını ifade etmişti.

Theodore ise bu tweete, “Sen çöpsün oğlum!” cevabını vererek, “Bir maçın ardından konuşuyorsun. Bir anlam ifade eden play-off'larda izle beni” ifadelerine yer vermişti.

 Olaya taraftarlar da karışınca gerilim yükselmiş, yönetim bu konudan rahatsız olmuştu.

Yunus Emre Öztürk – futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum