''Bu kupada daha iyi olabilirdik''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Avrupa Ligi'nde oynanacak Frankfurt maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

''Bu kupada daha iyi olabilirdik''
08 Aralık 2021 - 17:24
Avrupa Ligi'nde sahasında Frankfurt'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de Vitor Pereira, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Turnuvada daha iyi sonuçlar almaları gerektiğini belirten Pereira, ''Bu kupada daha iyi olabilirdik. Frankfurt ve Antwerp maçlarında kaçan penaltılar gol olsaydı, 4 puan daha fazla almış olacaktık. Artık bunu değiştiremeyiz. Yarın zorlu bir rakiple karşılaşacağız. 3 puan için elimizden geleni yapacağız.'' sözlerini kullandı.

''Gerçekçi olmamız lazım, önceliğimiz lig''

Süper Lig'in daha öncelikli olduğunu vurgulayan Portekizli teknik direktör, ''Bu bir Avrupa maçı ve kulübümüzü temsil ettiğimiz için iyi bir sonuç istiyoruz. Ancak gerçekçi olmamız lazım. Önceliğimiz lig. Süper Lig öncesi birkaç değişiklik yapabiliriz ama sahaya çıkacak kadromuz yine de iyi bir kadro olacak.'' şeklinde konuştu.

Pereira, son olarak ''Önemli olan her zaman Fenerbahçe, ben değilim. Takımım için en iyisini arıyorum. Takımım için en iyisini arıyorum. Son maçtaki gibi oynar hatta daha yüksek seviyeye çıkarsak iyi şeyler yapabileceğimizi biliyoruz.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum