Lazio - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki son maçında Lazio ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

Lazio - Galatasaray muhtemel 11'ler
09 Aralık 2021 - 01:20 - Güncelleme: 10 Aralık 2021 - 02:03
UEFA Avrupa Ligi gruplarının son maçında Lazio ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 

Roma Olimpiyat'ta oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Del Cerro Grande yönetecek. Mücadele saat 23:00'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Lazio: Strakosha, Lazzari, Acerbi, Felipe, Marusic, Savic, Leiva, Basic, Anderson, Pedro, Muriqi

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Morutan, Kerem, Halil

Eksikler

Galatasaray: Sacha Boey, Omar, Cicaldau

Tur cepte, hedef son 16

Grupta ilk 4 haftada 8 puan toplayan Galatasaray, Marsilya maçının son düdüğüyle birlikte tur biletini garantileme ihtimali vardı. Bu fırsatı tepmeyen sarı-kırmızılılar, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve tur atlamayı başardı. Ancak Lazio'nun Moskova'da puan kaybı yaşamaması, liderliği son maça bıraktı.

Temsilcimiz, Lazio'dan en az 1 puan alması halinde grubu lider bitirecek ve direkt son 16 turuna kalacak. Ancak Lazio'nun kazanması durumunda ise Serie A ekibi zirveyi ele geçirecek. İkinci sıraya düşecek olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden gelen rakiplerle play-off, yani son 32 turu maçları oynayacak.

Puan durumu;

1- Galatasaray - 11 puan
2- Lazio - 8 puan
3- Marsilya - 4 puan
4- Lokomotiv Moskova - 2 puan

Galatasaray 3-2 önde

Galatasaray ile Lazio tarihlerinde 7. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar 3 mücadeleyi kazanırken Roma ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı. 2016'da İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum