Bu sonuç bize hiç yakışmadı!

A Milli Takım, EURO 2020 A Grubu'ndaki ikinci maçında Galler'e 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Millilerin grubu ilk iki sırada tamamlama şansı kalmadı. Şenol Güneş'in öğrencileri, grubun son maçında en iyi üçüncüler arasına girmek için mücadele verecek.

Bu sonuç bize hiç yakışmadı!
16 Haziran 2021 - 20:45 - Güncelleme: 16 Haziran 2021 - 20:55
EURO 2020 A Grubu'nun ikinci hafta maçında A Milli Takım ile Galler kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Galler 2-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Gareth Bale ve Ramsey ikilisiyle sık sık tehlike yaratan Galler, aradığı golü 42. dakikada buldu.

Ramsey ile öne geçen Galler'de asisti yapan isim ise Bale oldu. Galler, 61. dakikada Bale ile penaltı atışından yararlanamadı.

Değişiklikler sonuç vermedi

Mücadelenin ikinci yarısısında Şenol Güneş'in değişikliklerine rağmen Milliler hücumda etkinlik üretemedi. İkinci yarıda Merih Demiral, Yusuf Yazıcı, Halil Dervişoğlu, Mert Müldür ve İrfan Can Kahveci oyuna girerken sonuç değişmedi.

Karşılaşmanın 90+5. dakikasında ise Galler, Roberts'ın golüyle farkı ikiye çıkarttı ve maç 2-0 Galler'in üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Türkiye'nin grubu ilk 2 sırada bitirme şansı kalmadı. Güneş'in öğrencileri, grubun son maçında en iyi üçüncüler arasına girmek için mücadele verecek.

Puan durumu;

1) Galler - 4 puan
2) İtalya - 3 puan(-1)
3) İsviçre - 1 puan(-1)
4) Türkiye - 0 puan
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum