Bugün de futbola doyuyoruz! Günün programı...

Koronavirüs salgını sonrası birçok lig geri döndü. Süper Lig ve La Liga oynanan heyecan dolu maçlar oynandı. Bugün heyecan daha da artarak devam edecek.

Bugün de futbola doyuyoruz! Günün programı...
14 Haziran 2020 - 08:26

Koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen Süper Lig ve La Liga'da heyecan başladı. Elbette hasretimizi henüz dindiremedik. Bugün de birçok ligde heyecan verici maçlar oynanacak. 


İşte o program;


19:00 Schalke 04-Bayer Leverkusen


Bundesliga'da son 12 maçını kazanamayan konuğu Bayer Leverkusen olacak. Leverkusen ise çıkışını sürdürmesi halinde Şampiyonlar Ligi barajına kendisini atmayı başaracak. Ozan Kabak'ın sahada olması beklenen bu maç S Sport 2'den naklen yayınlanacak.


Muhtemel 11'ler


Schalke: Nübel, Nastasic, Ozan, Todibo, Kenny, McKennie, Schöpf, Oczipka, Caligiuri, Matondo, Raman


Bayer Leverkusen: Hradecky, Weiser, Tapsoba, Bender, Sinkgraven, Aranguiz, Baumgartlinger, Havertz, Diaby, Amiri, Alario


20:30 Real Madrid-Eibar


Ve Real Madrid, aylar sonra sahne alıyor. Barcelona'nın maç eksiğiyle 5 puan gerisinde olan Madrid ekibinin ve elbette yıldızlarınınnasıl bir geri dönüş yapacağı merak ediliyor. Real Madrid şampiyonluk yarışı verirken Eibar ise 27 puanla 16. sırada yer alıyor ve acil çıkışa geçmesi gerekiyor. Bu heyecan dolu mücadele Smart Spor'dan yayınlanacak.


Muhtemel 11'ler


Real Madrid:  Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy, Valverde, Casemiro, Kroos, Isco, Hazard, Benzema. 


Eibar : Dmitrovic, Arbilla, Oliveira, Bigas, Cote, Leon, Diop, Cristoforo, Orellana, Enrich, Charles.


21:00 Çaykur Rizespor-Galatasaray


Süper Lig'de hasret Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarıyla sona erdi. Bugün ise Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı oynanacak.  İlk 26 haftada zirve yarışının içinde yer alan Galatasaray'ın nasıl bir geri dönüş yapacağı merak ediliyor. Trabzonspor ve Başakşehir'in aldığı galibiyetlerin ardından bugün kazanmaktan başka çareleri yok. Çaykur rizespor ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Futbolu iyi oynayan iki takımın bu maçından beklentimiz yüksek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak


Muhtemel 11'ler:


Rizespor: Gökhan, Orhan, Burak, Talbi, Melnjak, Diomande, Vetrih, Oğulcan, Harmash, Samudio, Skoda


Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Lemina, Saracchi, Belhanda, Ömer, Seri, Feghouli, Onyekuru, Falcao

YORUMLAR

  • 0 Yorum