Galatasaray parayı yatırdı...

Sivasspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş'ın önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağı netlik kazandı...

Galatasaray parayı yatırdı...
14 Haziran 2020 - 08:47

Galatasaray, daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Mert Hakan Yandaş transferinde mutlu sona ulaştı! Sabah gazetesinde yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüp 4 yıllık ön protokol imzalattığı 25 yaşındaki orta sahanın hesabına, 15 Haziran tarihine kadar ödemesi gereken 500 bin Euro imza parasını yatırdı.

Fenerbahçe'ye kaptırmadı

Böylece haftalardır yıldız oyuncunun peşinden koşan Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirme ihtimali kalmadı. Galatasaray bir anlamda Vedat Muriqi'nin rövanşını Mert Hakan'la almış oldu.

Bu sezonu Sivasspor'da tamamlayacak Mert Hakan'ın takımından ayrılacağını hocası Rıza Çalımbay da açıklamıştı. Sözleşmesini uzatmayan ve serbest kalacak olan tecrübeli orta saha için Galatasaray bonservis ücreti ödemeyecek.

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'da ne kadar maaş alacak?

Sarı-kırmızılılar, 4 yıllığına el sıkıştığı Mert Hakan'a 500 bin Euro imza parasının yanında sezon başına yaklaşık 1 milyon 250 bin Euro verecek.

Sırada Emre Kılınç var

Liglerin tamamlanmasının ardından Sivasspor'un bir diğer yıldızı Emre Kılınç'ın da Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum