Bugün futbola doyuyoruz! İşte maç programı

Korona virüs salgını sonrası birçok lig geri dönüyor. Süper Lig, La Liga ve İtalya'da heyecan verici maçlarla hasret sona erecek. Günün 5 önemli maçının detayları sizleri bekliyor.

Bugün futbola doyuyoruz! İşte maç programı
12 Haziran 2020 - 08:12

Koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen ligler yavaş yavaş başlıyor ve yıldızlar birer birer sahneye çıkıyor.

Bu ayrılık hiç olmadığı kadar uzun sürdü ancak futbola doyacağımız günler başladı. Başta Süper Lig ve La Liga olmak üzere bugün bu oyunun tadını tekrar çıkarabileceğimiz maçlar var. İşte o program;

20:30 - Granada-Getafe / 23:00 -Valencia-Levante

La Liga'da hasret aylar sonra Sevilla-Real Betis maçıyla sona erdi. Bugün ise Granada-Getafe ve Valencia-Levante maçları oynanacak.

Smart Spor'dan yayınlanacak maçta Getafe, Granada deplasmanında kazanarak puanını 49 yapmak ve ilk 4 hedefini sürdürmek isteyecek. Granada ise Avrupa Ligi iddiasını sürdürmek için çabalayacak.

Yine Smart Spor'dan bizlerle buluşacak Valencia-Levante maçı da büyük heyecana sahne olacak. 42 puana sahip Valencia, 45 puan barajındaki Avrupa Ligi tablosuna kendisini atmak isteyecek. Levante ise tehlike bölgesinden uzaklaşmayı hedefliyor.

21:00 - Fenerbahçe-Kayserispor ve Göztepe-Trabzonspor

Süper Lig'de heyecan ise 2 maçla başlayacak. Fenerbahçe-Kayserispor maçı beIn Spors 1'den, Göztepe-Trabzonspor karşılaşması ise beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Ligin dibindeki Kayserispor, Kadıköy'de puan alarak iyi bir geri dönüş yapmak isteyecektir. Tahir Karapınar'ın yönetimindeki sarı-lacivertlilerin performansı ise merakla bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay - Dirar, Falette, Serdar, Deniz, Gustavo, Emre, Tolga, Rodrigues, Ozan, Mevlüt (Muriqi)

Kayserispor: Lung - Zoran, Sapunaru, Diego, Emre Taşdemir, Djedje, Hasan Hüseyin, Situm, Mensah, Mesanovic, Kravets


Lider Trabzonspor ise zorluğu Göztepe virajında. Bordo-mavililerin şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü yok. Ancak İzmir ekibi de İlhan Palut yönetimiyle önemli galibiyetlere imza attı.

Göztepe: Beto, Titi, Celso Borges, Berkan Emir, Murat Paluli, Soner Aydoğdu, Andre Castro, Stefano Napoleoni, Deniz Kadah, Halil Akbunar, Cameron Jerome

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Fhilip Novak, Gaston Campi, Manuel Da Costa,, Joao Pereira, J. Sosa, Abdulkadir Parmak, Ekuban, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Sörloth

21:30 - Hoffenheim - Leipzig

Karantina sonrası hiç mağlup olmayan Leipzig, deplasmanda çıkış içinde olan Hoffenheim ile karşılaşacak. Zirve yarışının dışında kalan Leipzig, Şampiyonlar Ligi bileti için mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacaktır. Hoffenheim ise bu maçı kazanması halinde ilk 6 yolunda büyük bir adım atacak.

Muhtemel 11'ler

Hoffenheim: Baumann, Zuber, Bicakcic, Posch, Kaderabek, Grillitsch, Baumgartner, Rudy, Dabbur, Skov, Bebou

Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Halstenberg, Mukiele, Kampl, Laimer, Angelino, Nkunku, Werner, Schick

22:00 - Juventus-Milan

Juventus ve Milan, İtalya Kupası yarı final rövanş maçında mücadele edecek. İlk mücadelesi 1-1 biten maçın rövanşı yine büyük heyecana sahne olacak. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Juventus: Buffon, Cuadrado, Ligt, Bonucci, Sandro, Khedira, Bentancur, Matuidi, Costa, Ronaldo, Dybala

Milan: Donnarumma, Conti, Kjaer, Romagnoli, Calabria, Kessie, Bennacer, Bonaventura, Paqueta, Hakan, Rebic

YORUMLAR

  • 0 Yorum