İzmir'de tüm gözler bu iki isimde olacak! Dikkat...

Lider Trabzonspor, koronavirüs sonrası Süper Lig'e Göztepe deplasmanı ile dönüyor. Zorlu geçmeye aday maçta kilit rolde hangi futbolcular olacak?

İzmir'de tüm gözler bu iki isimde olacak! Dikkat...
12 Haziran 2020 - 08:02 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 10:08

FUTBOO | Süper Lig'e dönüşte Trabzonspor, İzmir deplasmanında Göztepe'nin konuğu olacak. Trabzonspor, liderliğini devam ettirmek istiyor ama Göztepe her ne kadar seyircisiz de olsa zorlu bir deplasman. Maçın anahtar futbolcularının kim olabileceğine bakalım...

Adetten ev sahibi takım ile başlayalım. Göztepe'nin en güçlü tarafı orta saha olarak göze çarpıyor. Trabzonspor'da maestro görevindeki Jose Sosa'nın durumu şüpheli. Son antrenmana katılmadı. İzmri kafilesinde yer aldı ama sahada olup olmaması Trabzonspor adına çok önemli olacak. Eğer oynamazsa Göztepe, orta sahadaki güçlü yapısı ile kontrolü ele alabilir.


Orta sahayı kontrol altına almaya aday: Andre Castro

Göztepe'nin orta sahada oyunu kontrol altına alması için Andre Castro'nun performansı çok önemli olacak. Rakibi geçirmeyen, oyunu açan Göztepe'deki en iyi isim o. Sosa'sız bir Trabzonspor'a karşı oyunu domine edebilecek yetenekleri de var. Uzaktan şutları da cabası... Trabzonspor'un Portekizli oyuncuya ayrı bir önlem alması gerekecek. Castro'yu tutamamaları halinde oyun kontrolünü, haliyle de skoru almaları çok zorlaşacaktır.


Nwakaeme ile başlayan Trabzonspor atakları

Trabzonspor ise tabii ki gol için Sörloth'u arayacak. Buna hiç şüphe yok. Ancak bunu bizim bildiğimiz gibi Göztepe'nin de bildiğini düşünüyoruz. Norveçliye önlem muhakkak alacaklardır. Burada anahtarı çözebilecek isim ise Anthony Nwakaeme olacaktır...

Nijeryalı futbolcunun aradan sonra nasıl döneceği Trabzonspor için çok önemli. Trabzonspor'u atağa çıkartan bir numaralı isim Nwakaeme. Tecrübeli futbolcunun çok iyi çalıştığı bilgileri geliyor. Oldukça hazır bir şekilde geri dönmesi bekleniyor. Bu maçtaki performansı, ilerideki haftalar için de belirleyici olacaktır. Gol atmasa bile yaratacağı pozisyonlar ile Trabzonspor'un en kilit ismi olmaya aday Nwakaeme'yi gösteriyoruz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum