Bülent Uygun Osmanlıspor'da

Prensip anlaşmasına varan ancak sonra son anda vazgeçtiği teknik direktör Bülent Uygun ile yeniden masaya oturan Osmanlıspor, bu kez anlaşmaya vardı.

Bülent Uygun Osmanlıspor'da
23 Haziran 2017 - 19:53

Bir süredir görüşme halinde olan Ankara temsilcisinin yöneticileri ile genç teknik adam nihayet anlaşmaya vardı. 

Uygun ile Osmanlısporlu yöneticiler arasında yaşanan bu kriz aşıldı ve Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Osmanlıspor'un yeni hocası Bülent Uygun oldu. 

Genç teknik adamın Başkent temsilcisi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. 

Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Bülent Yurtgüven, anlaşmanın ardından, “Bülent Uygun hocamız kulübümüze hayırlı olsun” açıklamasında bulundu. 

Bülent Uygun ise, “ Biz ekip olarak Allah'tan isteriz verirse yüceliğidir, vermezse kismetimiz değildir, olmaz ise hakkımız değildir. Bugün itibariyle Osmanlıspor ile anlaşmış bulunmaktayız. 

Ekibimde Sefer Yılmaz, Toprak Kırtoğlu, Ömer Faruk Mahir, Özden Öngün ve kulüp bünyesinden beraber çalışacağımız Kondisyoner Thomas Klimmack, Scooting ekip başı olarak da Tayfun Türkmen kardeşimle beraber Osmanlıspor kulübümüze kurumsal yapısı içerisinde birlikte ekip halinde çalışacağız.

Kulüp başkanımızla yapılan görüşmeler sonucunda hiçbir futbolcumuzu bırakmadan yolumuza devam etme kararı aldık. 

Takviye olarak takıma hizmet edebilecek 3 futbolcuyu transfer yapmayı planladık. Takım oyun mantalitesi sistem anlatımlar söylemlerimiz ve uygulamalarımız oyun fıtratımıza uygun düşünsel bazdaki yapmak istediğimiz taktikleri oyun planlarımızı çok çalışarak takımıza benimsetme ana ilkemiz olacaktır.

Biz inanarak istekle inançla çalışacağız, oyun mantalitemizi sistemimizi kazanma arzumuzu sahaya yansıtıp takımımızı yöneticilerimiz, futbolcu kardeşlerimiz değerli taraftarlarımızın destekleriyle hep beraber hak ettiği yerlere çıkaracağız. Allah mücadelemizi mübarek takımımıza başarı nasip eylesin” açıklamasında bulundu.  

Teknik direktörlük kariyerine 2005 yılında Sivasspor ile başlayan Bülent Uygun, sırasıyla Bucaspor, Eskişehirspor, Elazığspor, Gaziantepspor ve Umm-Salal takımlarını çalıştırmıştı. 

Genç teknik adam, son olarak yeniden Gaziantepspor'a dönmüş ve Antep ekibinin bu sezon küme düşmesinin ardından görevden ayrılmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum